THE FACT ABOUT دوربین مدار بسته THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About دوربین مدار بسته That No One Is Suggesting

The Fact About دوربین مدار بسته That No One Is Suggesting

Blog Article



موقعیت و میدان دید؛ چگونگی انتخاب بهترین دوربین مدار بسته با گسترش دائمی ابزار های حفاظتی و نظارتی، دیگر نیازی به معرفی دوربین مدار بسته نیست. با استفاده از این محصول می توانید محل کار و یا خانه خود را از راه دور کنترل نمایید. در این مقاله تصمیم داریم انواع دوربین مداربسته را معرفی کنیم.

علاوه بر این، دوربین‌های مدار بسته بر اساس رزولوشن تصویر، کیفیت فیلم‌برداری، فناوری‌های مورد استفاده و سایر ویژگی‌ها نیز دسته‌بندی می‌شوند.

لنز های دید در شب با استفاده از فناوری های پیشرفته، قابلیت تصویربرداری در شرایط نوری ضعیف را فراهم می‌کنند. این لنز ها باعث افزایش دید در شب و تصویربرداری با کیفیت در شرایط تاریک می‌شوند.

این نوع دوربین ها مناسب برای استفاده در مغازه‌ها، ادارات، هتل‌ها و فضاهای عمومی هستند.

وجود دوربین مداربسته می تواند از سرقت یا آسیب رسیدن به این آثار باستانی توسط افراد مخرب و یا سارقین جلوگیری نماید.

هوزینگ هایی که دارای این سیستم هستند به وسیله یک پمپ آب را به شیشه پاشیده و با برف پاک کن شیشه را تمیز می کند، این کار به‌صورت کاملا اتوماتیک و بدون دخالت کاربر صورت می گیرد.

هر کدام از این دوربین ها، با توجه به شرایط شما و نیاز به استفاده از آن در محیط داخلی یا خارجی، میدان دید مد نظر و دیگر المان ها، انتخاب می شوند.

زاویه میدان دید و وضوح تصویر لنزهای واید به مراتب بیشتر از سایر لنزهاست. در فضاهای کوچک مانند اتاق‌ها ودر مکان‌هایی که فاصله سوژه از دوربین کم است و یا به هر عبارتی ما به زاویه دید بازتر نیاز داشته باشیم از لنزهای واید استفاده می‌کنیم.

دوربین‌های وای فای برایتون دارای مدل‌های مختلف با کاربرد‌های متفاوت می‌باشند.

پراستفاده ترین دوربین های تحت شبکه دوربین اسپید دام و دوربین چشم ماهی است که در ادامه با آنها آشنا می شویم.

معمولا دارای میکروفن داخلی و اسپیکر هستند. ارتباط صوتی دو طرفه در این مدل از دوربین مدار بسته بسیار رایج است.

این لنزها معمولاً دارای فوکوس خودکار نیز هستند. برخی از دوربین‌های مدار بسته دارای موتور مکانیکی هستند و دارای قابلیت حرکت و تغییر زاویهٔ دید لنز بوده و تغییر منطقهٔ پوشش تصویری دوربین را ممکن می‌کنند.[۲]

کدک یا کدکننده یک ابزار کدگذاری است که ویدئو را پردازش کرده و آن را به شکل جریانی از بایت‌ها ذخیره می‌کند. کدک از الگوریتم‌هایی برای کاهش اندازه فایل های صوتی و تصویری نیز استفاده و سپس در زمان مورد نیاز آن را از حالت فشرده خارج می‌کند.

در بازار جنس هایی از قبیل مس، آلومینیوم و آلیاژهای دیگر موجود می باشد که بهترین آن read more از نظر حفاظت در مقابل امواج شیلد مسی می باشد.

Report this page